De verzamelde Kronieken van de Westhoek

Posted by  ivan.vanherpe@westhoek.net   in       1 year ago     662 Views     Leave your thoughts  

Zondag 30 oktober 2016. Na een jaar of zeven van schrijven aan mijn kronieken duikt bij mij het beeld op dat ik al zo veel geschreven heb dat mijn lezers soms de bomen door het bos niet meer zien. En er staan nochtans veel bomen in een bos. Ik probeer het allemaal zo overzichtelijk mogelijk te houden, maar toch bleef ik al een hele tijd met het gevoel zitten dat ik hier eens iets moest aan doen. Velen kennen me van mijn kronieken en hebben hier al daar al eens een glimp ervan opgevangen of gelezen. Ik moet het toegeven; er komt natuurlijk wel wat zoekwerk bij kijken om op zoek te gaan in mijn 97 kronieken.

En nu heb ik hier iets aan gedaan wat ik absoluut fijn vind voor mijn lezers. Al mijn werk staat nu gebundeld in één groot pdf-bestand. het boekwerk; ‘De Verzamelde Kronieken‘; staat sinds deze morgen online en kan vrijuit gedownload of bekeken worden zonder veel tralala of poespas. Tijdens het bundelwerk vroeg ik me af hoe volumineus dit werk zou worden. Het zijn uiteindelijk 2834 pagina’s geworden. Barstensvol tekst in gemakkelijke alinea’s en rijkelijk voorzien van illustraties. Een zaligheid om te lezen en om te bekijken. Al zeg ik het zelf.

Of ik nu trots ben op mijn werk? Eigenlijk wel. Hoewel. Er staat nog heel veel te doen. Ik ben er heel schuchter mee begonnen ergens tijdens het jaar 2009. Zeven jaar werk en ik ben niets eens aan een derde van mijn kronieken gekomen. Maar kom; wat er nu al online staat mag best gezien worden. Jullie feedback is altijd heel erg welkom. Ik zou het trouwens erg aangenaam vinden indien jullie de publicatie van mijn ‘Verzamelde Kronieken’ zouden willen delen met jullie vrienden op Twitter en Facebook.

Ga snel naar De verzamelde Kronieken van de Westhoek en maak kennis met dit nieuw boekwerk. Het downloaden kan even duren (120 megabyte) maar het wachten is zeer de moeite waard. Ik wil ook nog even meegeven dat ik vanaf december begin aan de redactie van deel 6 van mijn boeken. Daarover zal ik het op een later tijdstip nog wel hebben. Ik kan nu al niet wachten om jullie te laten kennismaken met mijn verzamelde kronieken.

Ik wens jullie een prettig herfstverlof toe!
Ivan

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>