Een model aan het strand

Posted by  ivan.vanherpe@westhoek.net   in       1 year ago     431 Views     Leave your thoughts  

Maandag 23 januari 2017.

Wauw. Mijn eerste proefdrukken van de nieuwe ‘Kronieken van de Westhoek’ liggen hier parmantig voor me. Als fotomodellen aan het strand. Hmm. Deel zes heeft er wel iets van weg. Literair schoon. Ik heb er zowat een hele maand voor over gehad om alle teksten en pagina’s in hun juiste plooi te krijgen. Lezen, herlezen. Punten, komma’s, tekst, spraakkunst. Stijl, inhoud. Wulpse taal. Ik wil sexy geschiedenis. Is het daarom dat ik mijn boek vergelijk met verleiding in het warme zand bij de vloedlijn? Ik ben zelf heel tevreden met het resultaat. Doel bereikt. Nog enkele details en het boek is af. 712 pagina’s die klaar staan om gelezen te worden.

Vanaf 9 februari 2017 (ik word dan zelf 61 jaar) is het boek beschikbaar online via de Standaardboekhandel. Zoek gerust onder ‘De Kronieken van de Westhoek’ of via mijn naam op https://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/algemeen/9789492022059/ivan-vanherpe/de-kronieken-van-de-westhoek-6-vlaamse-geschiedenis-zoals-u-die-nog-nooit-beleefd-hebt.

Het boek zal vanaf die datum of kort daarna ook live beschikbaar zijn bij de standaardboekhandel te Ieper op de Grote Markt – http://www2.standaardboekhandel.be/nl/winkels/ieper

http://www.westhoek.net

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>