Welkom in mijn boeken!

Posted by  ivan.vanherpe@westhoek.net   in       5 months ago     317 Views     Leave your thoughts  

Beste bezoeker,

ik wil graag nog even meegeven dat jullie mijn zes boeken nu ook volledig online kunnen bekijken, lezen, doorbladeren zodat jullie zo vrijblijvend kunnen kennismaken met mijn kronieken van de Westhoek of hoe ze er in boekvorm uitzien.

Zoals u weet kan u desgewenst deze boeken bestellen via de Standaard Boekhandel of via hun online kanaal om dan achteraf de boeken af te halen in de winkel van jullie keuze.

Voor wie (nog) niet zo bekend is met het concept. Je hoeft niet direct de volgorde van de boeken te volgen om mee te zijn met de voortgang ervan. Elk boek bestaat uit een aantal kronieken die los van elkaar geschreven zijn zodat je niet noodzakelijk hoeft te beginnen bij boek 1. Je kan inpikken waar je wenst. En vermits je nu alle boeken volledig kan inkijken, kan je vooraf eens kijken welke kronieken je het meest interesseren vooraleer je een keuze maakt van het deel dat je wenst aan te kopen.

De links naar de respectieve boeken vinden jullie eveneens aan de rechterzijde van de website waar je momenteel op bezoek bent. Dus op www.dekroniekenvandewesthoek.be .

De zes boeken zijn trouwens ook bestelbaar in e-Formaat. Zo ben je niet afhankelijk van het internet en kan je die downloaden voor je eReader of tablet. Ga hiervoor naar http://www.boekenbestellen.nl – onderaan deze pagina staat er ook een directe link naartoe. Door het intypen van mijn naam komen jullie er zo terecht.

Op diezelfde pagina van boekenbestellen.nl staan trouwens ook al mijn afzonderlijke kronieken beschikbaar. Die zijn allemaal voorzien van illustraties.

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>