www.westhoek.net gaat tegen de vlakte

Posted by  ivan.vanherpe@westhoek.net   in  ,      2 years ago     716 Views     Leave your thoughts  

Vrijdag 8 januari 2016. Het heeft me twee maand werk gekost, maar ik ben er bijna. De oude website www.westhoek.net gaat binnen enkele dagen compleet tegen de vlakte en in de plaats ervan komt een nieuwe constructie. Wie nog een laatste glimp wil zien van de oude zwart/gele pagina’s zal zich moeten haasten. Ik kan niet wachten om ze te vervangen door een frisse en eigentijdse variante. Zes jaar werk verdwijnt definitief naar de rommelzolder. Jullie zullen voortaan op een heel andere manier kunnen kennis maken met mijn lijst van ondertussen al 89 kronieken. Ik kijk er al naar uit om jullie reacties te leren kennen. Maar nog even geduld graag. Ik heb nog even wat werk. De pagina’s zijn al wel gemaakt, maar alles moet nu nog netjes in elkaar komen zodat niemand verloren loopt in al die oude Vlaamse geschiedenissen.

Tijdens de decembermaand van 2015 heb ik trouwens de hand gelegd aan mijn nieuwe episode, ‘de kleinzonen van Clovis’. Die zullen jullie volgende week dus kunnen lezen in de nieuwe interface met afbeeldingen en foto’s en allemaal er op en er aan. Ik ben opgetogen en razend enthousiast over mijn nieuw hoofdstuk en al evenzeer door de nieuwe ‘look & feel’ van de nieuwe site. Hopelijk maak ik jullie ook benieuwd.

Deze overgangsperiode is ook voor mijzelf best spannend hoor. Als je weet dat ik zowat 3 uur tijd nodig heb gehad om één hoofdstuk in de nieuwe look te transformeren dan kunnen jullie eens een rekensom maken hoeveel uur ik ondertussen al voor mijn pc heb doorgebracht voor de hele operatie. De zucht van verlichting die ik vanmorgen in alle vroegte op de wereld losliet, had dus iets weg van een ontlading zonder voorafgaande. Oeff, wat leuk dat dit achter de rug is!

Ik krijg nu eindelijk weer volop de tijd om te schrijven en nieuwe hoofdstukken aan te vatten. Ik geef jullie nog een seintje wanneer alles definitief overgezet is!

Ivan

No Comments

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

You can use these tags:   <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>